Met domotica in huis maak je het jezelf makkelijk, maar het komt ook ten goede van de veiligheid binnenshuis en je kunt kosten besparen. Een domoticasysteem in huis kan het leven nog mooier maken en je kunt extra genieten wanneer je thuis bent.

Domotica in huis, maak het eenvoudig

Misschien heb je al kleine domotica toepassingen in huis. Want een slimme thermostaat is al een mooie eerste stap. Domotica draait allemaal om het verbeteren van je leefkwaliteit binnenshuis, met enkele technologische toepassingen. Wonen moet comfortabel, veilig en eenvoudig zijn. Met domotica in huis maak je dit mogelijk. Je hele huis bedienen via je smartphone, tablet of laptop. Makkelijker kan niet!

Verschillende niveaus

Domotica is toepasbaar op verschillende niveaus. Zoals genoemd zijn kleine aanpassingen al genoeg om te genieten van een eenvoudiger leven binnenshuis. Domotica is daarom op verschillende niveaus in te delen. Van volledig lerende en communicerende systemen, tot enkele draadloze toepassingen. Op alle niveaus biedt domotica veel voordelen. De Slimme Jongens doen niets liever dan kijken wat precies bij uw woning en bij uw wensen past.

Domotica en energie besparen

Domotica in huis en energie besparen klinkt voor sommige mensen niet meteen logisch. Maar niets is minder waar. Vaak denkt men dat het toevoegen van allerlei extra apparaten en domotica toepassingen dat het de hele dag door stroom verbruikt. Echter is het juist een goede manier om energie te besparen, want via domotica is het verbruik constant te managen. Zo kan men apparaten eenvoudig op stand-by of in slaapstand zetten, en verlichting en verwarming zijn ook beter te bedienen. Doordat je met een slimme thermostaat inzicht hebt in je energieverbruik, weet je constant hoe je ervoor staat en kun je goed inspelen op veranderingen. Het allermooiste is natuurlijk gebruik maken van stroom die je zelf opwekt. Zonnepanelen zijn daarom een goede investering en maken je slimme huis compleet. Voeg hier een thuis thuisaccu aan toe waarmee je zonne-energie kan opslaan en je bent klaar voor de toekomst.