Vroeger was een deurbel niets meer dan letterlijk een bel naast de deur. Daarbij kostte het soms wel moeite om jezelf hoorbaar te maken. De opvolger van deze deurbel, is dan ook de deurbel die we in nog veel huishoudens tegenkomen. Namelijk de bel met het knopje bij de deur, en het rinkelende geluid binnenshuis. Tegenwoordig zijn hier ook weer talloze moderne varianten op te vinden, maar de draadloze deurbel is slimmer dan ooit.

Niet alleen binnenshuis, ook net buiten de deur kan je huis slimmer. Namelijk met een draadloze deurbel. Er zijn ontzettend veel verschillende draadloze deurbellen op de markt. Zo zijn er simpele uitvoeringen die enkel een signaal doorsturen, tot deurbellen die met een app werken. Deze laatste categorie gaat zelfs zo ver, dat je kan communiceren via de app met degene die voor de deur staat. Zo kun je de pakketbezorger zelf vertellen dat hij het pakket ook voorzichtig over de schutting mag gooien. Of vanuit de file op de A1 de visite die voor de deur staat vertellen dat je er echt bijna bent.

Draadloze deurbel via wifi

De meeste draadloze deurbellen werken via wifi. Ook wanneer de melding wordt verstuurd naar de app maakt hij hier gebruik van. Dat betekent dus geen kabels meer trekken of problemen met de ontvanger van de deurbel. Overal waar je mobiel verbinding heeft met het internet kun je deuroproepen beantwoorden en ervoor zorgen dat je nooit meer bezoekers mist. Mooi toch?

De Ring

De Ring is een draadloze deurbel die eigenlijk fungeert als intercom. Deze deurbel is uitgerust met microfoon en camera waardoor je dus kan communiceren met degene die voor jouw deur staat. Daarnaast is De Ring voorzien van een fraai design in verschillende uitvoeringen, passend bij elk huis. Wij van De Slimme Jongens zijn helemaal weg van De Ring en haar werking. Uw huis slim maken begint daarom letterlijk bij de voordeur; met een draadloze deurbel.