Comfort en domotica. Dit gaat uitstekend samen. Door middel van domotica of het automatiseren van je huis is het mogelijk het comfort te verhogen. Zo draag je bij aan de kwaliteit en plezier van wonen.

Sfeer instellen

Met één druk kun je bijvoorbeeld een gewenste sfeer instellen. Jouw huis past zich dan met één druk op de knop aan naar de door jou gewenste sfeer bijvoorbeeld; dineren, borrelen, lezen of televisie kijken. Dit geldt niet alleen voor de verlichting maar ook voor de gordijnen, verwarming en ventilatie.

Je huis aansturen

Met jouw domotica installatie of je app, kun je dus niet alleen je verlichting sturen, maar ook je rolluiken, zonwering, verwarming en gordijnen bedienen. Ook is een ”alles uit” knop bij je bed wel zo makkelijk, hiermee blijft er nooit meer onverhoopt iets aan. Mocht je toch nog even naar het toilet willen ’s nachts is de plasroute automatisch en minimaal verlicht, zodat je huisgenoten niet wakker worden. Dit kan natuurlijk met je smartphone, maar ook eenvoudig door een schakelaar tweemaal in de drukken.

Domotica zorgt niet alleen voor meer comfort, maar ook voor meer veiligheid en bewust omgaan met energie.