Home control is een ander woord voor home automation of huisautomatisering. De naam zegt het eigenlijk al: het doel is om je gehele woning onder controle hebben. Dit gaat van bewegingssensoren, tot het eenvoudig reguleren van de temperatuur en alle apparatuur in huis. Lampen die automatisch aan of uit gaan wanneer ze opmerken dat er iemand in de kamer is, en ramen die automatisch sluiten wanneer u het programma ‘van huis’ activeert. Home control is al met enkele kleine aanpassingen goed toe te passen. Denk bijvoorbeeld aan de verlichting regelen met uw smartphone, en de verwarming vast aanzetten als u op weg bent naar huis via de app van uw slimme thermostaat.

Home control in uw huis

In elke woning zijn verschillende home control toepassingen te realiseren. De Slimme Jongens kijken graag samen met u wat er mogelijk is. Wij realiseren alles zonder hak en breekwerk, waardoor u al heel snel kunt genieten van uw smart home. Home control is op verschillende niveaus toe te passen. Welk niveau voor uw woning en uw wensen geschikt is, bespreken we graag samen met u.

Veiligheid, energie besparen en comfort met home control

Home control is niet alleen erg comfortabel en hightech, het zorgt ook voor meer veiligheid in huis en een lagere energierekening. Het combineren van deze drie pijlers zorgt voor een hoge leefkwaliteit binnenshuis. Wat is er fijner dan makkelijker, comfortabeler, veiliger én goedkoper te wonen in je huidige huis? Er zijn veel verschillende pakketten en systemen beschikbaar, waarbij u alles eenvoudig kunt bedienen. Veel systemen maken gebruik van één hoofdstation of een app, waarbij u programma’s kunt instellen en uw huis compleet kunt afstemmen op uw eigen gebruik. Beveiligingscamera’s, de temperatuur, verlichting en huishoudelijke apparaten; in letterlijk een handomdraai kunt u alles bedienen. Wilt u ook een slim huis? Neem dan contact op met De Slimme Jongens.