Waar denkt u aan bij uw huis comfort? Een zachte bank met fauteuil, de temperatuur op 21 graden, altijd een muziekje op de achtergrond? Comfort in huis is ontzettend belangrijk voor de leefkwaliteit en om te ontspannen. Je huis is ervoor bedoeld om tot rust te komen en je te laten genieten van muziek, films, lekker eten en je familie.

Huis comfort en huisautomatisering

Uw comfort in huis is voor een groot gedeelte afhankelijk van de toepassingen en apparatuur waar u over beschikt. Een draadloze stofzuiger die makkelijk is op te bergen werkt natuurlijk al comfortabeler dan een stofzuiger met een eindeloos snoer. En zou het niet heel fijn zijn om alle lampen op de benedenverdieping in één klik uit te kunnen zetten wanneer je naar boven gaat voor het slapen gaan? Huis comfort is afhankelijk van aanpassingen in huis die vrij klein kunnen zijn, maar ook meer ingrijpende aanpassingen komen vaak aan bod. Denk hierbij aan het plaatsen van zonnepanelen om jezelf van stroom te voorzien. Of aan alle alarmsystemen vervangen voor draadloze modellen en koppelen aan je smartphone.

Hoe comfortabel is uw huis?

Of u nu een nieuwbouw woning heeft of een prachtig huis uit de jaren zestig. Elk huis is zeer comfortabel te maken met de juiste aanpassingen. De Slimme Jongens denken graag samen met u na over hoe uw huis zo comfortabel mogelijk gemaakt kan worden. Dit kan doormiddel van domotica, ook wel huisautomatisering. Het is belangrijk om u af te vragen wat nou echt belangrijk voor u is. Wanneer geniet u echt in huis en wat zou u graag willen vergemakkelijken. Er zijn talloze toepassingen te vinden waardoor u steeds minder hoeft na te denken over veel verschillende handelingen. Draadloze schakelaars, draadloze speakers en een slimme thermostaat. Uw hele huis bedienen via u smartphone, klinkt dat niet heel erg comfortabel?