Een laadpaal kopen is een project om goed over na te denken. Er zijn veel verschillende laadpalen op de markt, waardoor het belangrijk is om goed te kijken welke laadpaal precies bij u en uw behoeften past. De Slimme Jongens kunnen u hierbij helpen; van de productkeuze tot en met de installatie.

Elektrisch rijden heeft vele voordelen, een eigen laadpaal is daarom helemaal een uitkomst. Gewoon voor je eigen deur de auto opladen, misschien zelfs met groene stroom van je eigen zonnepanelen.

Een laadpaal kopen; waar letten we op?

Belangrijk is om een laadpaal te kiezen die bij uw auto en uw gebruik past. Er zijn talloze modellen en opties; laadpalen en wandmodellen, met een pasjessysteem en plug in laadpalen. Ook niet onbelangrijk is de huidige meterkast. Vaak moet er een aparte groep bij worden gemaakt met hoog vermogen, zodat de auto snel en veilig kan worden opgeladen. De plaats van de laadpaal is daarnaast erg belangrijk; het liefst zo dicht mogelijk bij huis en vanuit strategisch oogpunt geplaatst. Wij willen gevaarlijke en onhandige situaties altijd voorkomen, net als gesleep met verlengsnoeren. De Slimme Jongens weten precies of uw meterkast aan de juiste eisen voldoet, welke laadpaal past bij uw auto en bij uw gewenste gebruik. Een laadpaal kopen gebeurt niet in één dag, daarom helpen wij u graag bij dit traject zodat het een goede investering is.

Simpel en veilig

Ondanks de geavanceerde technologie, is een laadpaal erg eenvoudig in gebruik en onderhoud. Tegenwoordig zijn er ook veel slimme laadpalen op de markt, waardoor je altijd zicht hebt op je energiegebruik. Ook kun je dan via een app vaak aangeven wanneer je wil dat hij begint met opladen; dan kan je het snoer vast aankoppelen maar staat je auto niet tien uur lang aan het stroom. Je kan je eigen laadplan samenstellen helemaal afgestemd op het gebruik.