We maken huizen slim, en doen dat door middel van domotica oftewel huisautomatisering. Dat doen we in bestaande woningen, maar net zo lief in nieuwe woningen en bij verbouwingen. We bieden producten en diensten die bijdragen aan jouw comfort, optimaal energieverbruik en veiligheid. Doordat de technische mogelijkheden bijna onbeperkt zijn, bieden wij steeds nieuwe innovatieve oplossingen die jouw leven leuker en makkelijker maken. Met tientallen jaren ervaring in de installatietechniek heeft ons team zich gespecialiseerd in het optimaal bedienen van particuliere klanten en toepassen van domotica in en om huis. We stellen jou, als klant, centraal.

  • Aanpassingen in één dag
  • Zonder hak en breekwerk
  • Offerte op maat

Door middel van het monitoren en bewust maken van jouw energieverbruik kan er bespaard worden in de energiekosten. Door het plaatsen van bijvoorbeeld bewegingssensoren, camera’s en rookmelders bieden we oplossingen voor een veilig gevoel in en rondom het huis. Ook kunnen we zorgen voor een prettige sfeer in en om je woning door middel van huisautomatisering en verlichting. 

Meer weten? Kijk eens bij expertise. Wil je de mogelijkheden van domotica liever zelf ervaren? Kom gerust eens langs in onze showroom in Zevenaar.