Zeddam

Zonnepanelen voor familie Thuis

Familie Thuis, wij mogen Addie en Wilhelmien zeggen, hebben ons gevraagd mee te denken om iets aan het milieu te doen. Daarbij is ook gevraagd om de energiekosten te verlagen. Het plaatsen van zonnepanelen was hiervoor een interessante optie.

Zonnestroominstallatie

Familie Thuis heeft dan ook gekozen voor een Slimme zonnestroominstallatie van De Slimme Jongens. De installaties bestaat uit 12 volledig zwarte zonnepanelen voorzien van een SolarEdge omvormer en een Optimizer per paneel. Hierdoor wordt ieder zonnepaneel slim en zal de installatie zichzelf melden als er zich een probleem voordoet. Addie en Wilhelmien kunnen de installatie volgen via een app op de telefoon en iPad, hiermee zien ze in één oogopslag of alles naar behoren functioneert. Met deze duurzame toevoeging aan hun woning hebben Addie en Wilhelmien bijna het volledige elektriciteit verbruik gedekt. Dit bespaard ze bijna €60 per maand op de energierekening.

”De slimme jongens hebben bij ons zonnepanelen geplaatst. Ondanks dat het bedrijf super jong is merk je dat zij zeer ervaren vakmensen zijn en prettig in de omgang”

Jaar 2017