De Slimme Jongens vinden dat een smart home niet alleen slim is in zijn toepassingen en systemen, maar dat een smart home ook energiezuinig is. Deze combinatie maakt het dat een smart home altijd een investering is in de toekomst. Slimme systemen in huis gebruiken de dag door energie omdat zij constant paraat staan om te reageren en te leren. Wat is er dan slimmer dan gebruik te maken van groene stroom?

Home sweet digital home

Een smart home is een huis perfect afgestemd op de gebruiker, of eigenlijk bewoner. Het huis kent u, uw gedrag en speelt hier perfect op in. Kleine aanpassingen in bestaande woningen kunnen er al voor zorgen dat wonen comfortabeler wordt. Denk hierbij aan bijvoorbeeld draadloze speakers, een slim alarmsysteem en een slimme thermostaat. Ook kan er helemaal uitgepakt worden met om te beginnen het plaatsen van zonnepanelen, het hele huis voorzien van reagerende en lerende toepassingen en het koppelen van deze toepassingen aan uw smartphone. Zo heeft u ook op afstand uw huis onder controle en kunt u het bedienen op afstand.

Het instellen van verschillende programma’s voor uw huis is een van de grootste gemakken. Zo adviseren wij vaak een nachtprogramma, een dagprogramma en een programma voor als u overdag van huis weggaat. Apparaten, rolluiken, het licht en verschillende alarmsystemen worden zo automatisch in- of uitgeschakeld. Met één druk op de knop kunt u de deur uit, zonder eerst allerlei handelingen binnenshuis te verrichten.

Veiligheid, comfort en energie

De Slimme Jongens zoeken voor uw smart home de perfecte combinatie tussen veiligheid, comfort en energie. Een perfecte mix van uw wensen en ons professionele advies, zorgt ervoor dat u na slechts één dag kunt genieten van uw smart home. Zonder hak en breekwerk doen wij met ons team de aanpassingen die nodig zijn, installeren en optimaliseren we de nieuwste systemen en geven we u uitgebreid uitleg. Zo kunt u direct genieten van alles wat uw woning te bieden heeft.